Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Tag: All about eyes!


Καλησπέρα κορίτσια!! Είχα καιρό να γράψω στο blog λόγω υποχρεώσεων, αλλά επέστρεψα με καινούργιο άρθρο! Πρόκειται για το ταγκ της karamellamou.blogspot.gr που έχει να κάνει με προϊόντα για τα μάτια και την ευχαριστώ πολύ για το ταγκ αυτό! Τις δικές της απαντήσεις θα τις βρείτε εδώ. Πάμε να δούμε τις ερωτήσεις:


Ποια κρέμα ματιών ή serum προτιμάς;

Η αλήθεια είναι πως πριν λίγο καιρό αγόρασα την πρώτη κρέμα ματιών μου, γιατί είμαι μόλις 22 και δε θεωρώ πως είναι απαραίτητη, αλλά είπα να δοκιμάσω της Sostar όταν τη βρήκα τυχαία σε προσφορά σε κάποιο ηλεκτρονικό φαρμακείο. Έχω μαύρους κύκλους και δεν είδα κάποια διαφορά εκεί, αλλά σίγουρα αφήνει πολύ ενυδατωμένη την περιοχή κάτω από τα μάτια και η τοποθέτηση του κονσίλερ είναι ακόμη πιο εύκολη. Περιέχει μετάξι, ελιά και καφεΐνη, δεν είναι βαριά κρέμα, η  συσκευασία της είναι με αντλία γεγονός που την καθιστά πολύ βολική, είναι στα 25ml (οι περισσότερες είναι στα 15ml συνήθως), πολύ οικονομική και το κολλαγόνο από το οποίο αποτελείται την κάνει ιδανική για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας!



Ποιο είναι το αγαπημένο σου κονσίλερ;

Αυτόν τον καιρό χρησιμοποιώ της Flormar για το οποίο μπορείτε να βρείτε περισσότερα εδώ. Δεν είναι κακό, αλλά αγαπημένο μου είναι το corrector από Sephora σε μορφή στικ, καθώς κάλυπτε πολύ καλά τους μαύρους κύκλους και τυχόν σημαδάκια ή σπυράκια ακμής! Αν δεν έχετε μεγάλο πρόβλημα με μαύρους κύκλους δε θα σας το συνιστούσα γιατί είναι κάπως βαρύ, αλλά αν έχετε αναζητήστε το σίγουρα όταν θα είναι σε 30% που βγαίνει γύρω στα 8 ευρώ και κάτι!

Αγαπημένο προϊόν για τα φρύδια;
Δυστυχώς για εμάς τις μελαχρινές που έχουμε μαύρα φρύδια πολλές εταιρίες δε βγάζουν την αντίστοιχη απόχρωση. Προμηθεύτηκα όμως από τα Dust & Cream το μολύβι φρυδιών της εταιρίας το οποίο έχει ένα μαύρο-γκρι χρώμα με ένα βουρτσάκι που δε θα χαρακτήριζα ιδιαίτερα βολικό, αλλά κάνει τη δουλειά του αν δεν έχετε κάποιο δικό σας.



Το νούμερο του δε μπορώ να το δω γιατί είναι στα τελειώματα του, αλλά αν θυμάμαι καλά είναι το 01... Γράφει καλά το χρώμα και διαρκεί και αν και δεν έχω δοκιμάσει κάποιας άλλης εταιρίας, δε νομίζω πως θα το άλλαζα γιατί είναι οικονομικό και πολύ ικανοποιητικό!



Αγαπημένη βάση σκιάς;

Πριν ένα χρόνο χρησιμοποιούσα την I love stage της Essence, αλλά δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένη, δεν είδα καμία διαφορά στη διάρκεια των σκιών μου και τελικά την άφησα στη άκρη, μέχρι που το προϊόν "μάζεψε" και έγινε πολύ πηχτό, οπότε το πέταξα. Θεωρώ πως δεν είναι απαραίτητο καλλυντικό για μια κοπέλα που δεν έχει λιπαρά βλέφαρα, όπως εγώ, γι' αυτό και αν πλέον έχω κάποια σκιά που δε γράφει καλά εφαρμόζω το κονσίλερ που χρησιμοποιώ εκείνη την περίοδο!

Αγαπημένη παλέτα σκιών;

Γενικά δεν αγοράζω μεγάλες παλέτες γιατί δεν τις θεωρώ βολικές για ταξίδια και επίσης είναι πολύ πιθανό να μην προλάβεις να τη χρησιμοποιήσεις πριν λήξει, λόγω ποσότητας. Αγαπημένη μικρή παλέτα μου, λοιπόν, είναι της Essence η over the taupe 07, η οποία έχει 4 σκιές από τις οποίες οι 2 πιο σκούρες γράφουν πιο έντονα από τις 2 ανοιχτόχρωμες, δεν τρίβονται και οι 3 από αυτές είναι ματ.


Περιέχει τα nude χρώματα που προτιμώ και ταιριάζουν σε όλες, ενώ μπορείς να δημιουργήσεις με αυτά πρωινά, αλλά και βραδινά μακιγιάζ!



Αγαπημένο ντεμακιγιάζ ματιών;

Είναι αδιαμφισβήτητα της Maybelline το διφασικό νεράκι στα 125ml, το οποίο πήρα σε ταξίδι μου στη Γερμανία και επειδή ξετρελάθηκα ζήτησα να μου στείλουν άλλα δύο! Ξεβάφει πολύ καλά και το πιο δύσκολο-αδιάβροχο μακιγιάζ και δεν ερεθίζει καθόλου τα μάτια, αντίθετα θρέφει τις βλεφαρίδες και τις αφήνει πιο απαλές εξαιτίας του λαδιού που περιέχει! Αν το βρείτε δοκιμάστε το σίγουρα!!



Αγαπημένη μάσκαρα;

Miss Manga Punky - Mega Volume από L'oreal!



Έχει πλαστικό βουρτσάκι του οποίου τα δοντάκια είναι τοποθετημένα σαν μικρά "u", με αποτέλεσμα να αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες και να τους δίνει μήκος, χωρίς όμως να τις κολλάει μεταξύ τους, αντίθετα κάνει καλό και όμορφο διαχωρισμό!



Αγαπημένο eyeliner;

Δε χρησιμοποιώ κάποιο eyeliner γιατί δε βρήκα ακόμα κάποιο του οποίου η μύτη να με βολεύει (αν έχετε κάποιο να μου προτείνετε στα σχόλια θα περιμένω ευχαρίστως να μου πείτε), γι' αυτό και αγόρασα ένα ειδικό πινέλο για την εφαρμογή eyeliner που το ακουμπάω πάνω σε μαλακά μολύβια ματιών που έχω ανάλογα με το τι χρώμα θέλω εκείνη την ημέρα, ή πάνω στη μάσκαρα μου. Το μολύβι που χρησιμοποιώ συνήθως για τη μαύρη γραμμή είναι από RdeL Young το Khol Kajal Eyeliner το οποίο έχει τρομερή απόδοση και είναι αδιάβροχο!



Αγαπημένη μονή σκιά;

Η σκιά ALL OVER - No 1010 - της Tommy G εκτός από φοβερό χρώμα έχει και βουτυρένια υφή με έντονη απόδοση που δεν κουνιέται όσες ώρες και να φορεθεί!


Συνήθως τη χρησιμοποιώ για να κάνω τα βραδινά μου μακιγιάζ πιο εντυπωσιακά!!



Αυτά ήταν τα προϊόντα που χρησιμοποιώ εγώ για τα μάτια μου! Ποια είναι τα δικά σας αγαπημένα προϊόντα ματιών;

Με τη σειρά μου κάνω ταγκ:

www.anastasiasbeautysecrets.eu
http://beauty-corns.blogspot.gr/
http://beautylittlesecretssd.blogspot.gr/
http://beautystoriesbytina.blogspot.gr/
http://chubbycheeks07.blogspot.gr/
https://cosmetologylover.blogspot.gr/
https://diary-of-a-beauty-addict.blogspot.gr/
http://evaeatstheapple1994.blogspot.gr/
http://fabandglowing.blogspot.gr/
http://kwnstantinan.blogspot.gr/
http://labeautedeffie.blogspot.gr/
http://labeautefem.blogspot.gr/
http://makeupsnack.blogspot.gr/
http://marosbeautyworld.blogspot.gr/
http://marylooo.blogspot.gr/
http://maryspworld.blogspot.gr/
http://mybeautysins.blogspot.gr/
http://www.mymasquerade.gr/
http://mynonboringworld.blogspot.gr/
http://womensstuff83.blogspot.gr/












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου